IDC/21

INDUSTRIAL DESIGN CONFERENCE
ØYGARDSHAMNA GISKE / 21. OKTOBER 2021

Konferansen

Norges designhovedstad

Ålesundsregionen med omland har en betydelig designindustri og er en attraktivt destinasjon for alle som arbeider innenfor industriell design. Nærhet til skipsverft, møbelfabrikker, råvarer fra havet kombinert med gründerånd og risikovilje har skapt en rekke kjente merkevarer og nyvinninger som preger dagliglivene våre bevist eller ubevist.

Verdiskapende design

Under IDC skal vi lære av hverandre og hente inspirasjon fra de beste. Alle som arbeider med å bære frem god design, fra ingeniør og fagarbeider til designer og bedriftsleder, skal hente kunnskap og inspirasjon som styrker lønnsomhet, produkt og markedsposisjon.

Konferansen

I fabrikkhallene på Giske samles bedrifter, organisasjoner og mennesker som arbeider med industriell design eller er knyttet til designregionen Ålesund. Kunnskapen vi henter fra hverandre skal danne grunnlaget for samarbeid på tvers av bransjer, nye forretningssamarbeid og en felles front for å styrke fagmiljøet.

Fremtiden

Omdømme, erfaring, kvalitet, salg og design er nøkkelen til å skape en industri for neste generasjon. Vi har en unik plattform å bygge videre på og sjansene for videre suksess bedres hvis vi bygger et solid og attraktivt designmiljø sammen. 

Sammen med et bredt spekter av bedrifter innenfor flere industrier har vi etablert et nettverk for alle som arbeider med design, direkte eller indirekte, i industribedrifter. Målet er å styrke miljøet rundt designeren og kunnskapsdeling på tvers av bransjer.

Nettverket er i samarbeid med Sparebanken Møre, mens de konkrete samlingene ledes av nasjonale aktører med spesifikk designkompetanse innen ulike felt. Samlingene vil finne sted fra januar til oktober 2020 med deltakere fra konferansens samarbeidspartnere.

For spørsmål om nettverket ta kontakt med Annniken på anniken@momentium.no

Møteplassen

IDC er Norges største Industridesignkonferanse. Her vil du treffe kolleger og kunder fra flere bransjer gjennom hele dagen.