IDC/20

INDUSTRIAL DESIGN CONFERENCE
ØYGARDSHAMNA GISKE / 15. OKTOBER 2020

Foredragsholdere

Øystein Hagen CEO, 
ÆRA STRATEGIC INNOVATION

Øystein Hagen er gründer og CEO i Æra Strategic Innovation, og har jobbet med innovasjon og vekst hele sin karriere. Gjennom sin bakgrunn og sitt virke har han unik innsikt i hva som kreves for å lykkes med innovasjon. ANFO har kåret han til årets foredragsholder, og FERD har nominert han til årets sosiale entreprenør gjennom initiativet TRIPPEL.

Æra er et uavhengig design-drevet innovasjonsselskap som kombinerer forretningstenkning med design-tenkning for å skape vekst. Æra leder og driver innovasjons­prosesser og konseptutviklingsprosesser sammen med sine partnere. Tilnærmingen er disiplinert og systematisk, basert på innsikt og med eksperimentering som forsikring.

– Æras filosofi er at selskapene som vil blomstre i fremtiden er de som spiller en relevant rolle i å løse vår tids største utfordringer. Dette regner vi som utgangspunktet for all innovasjon. Vi har bygget oss opp fra grunnen som et uavhengig norsk innovasjonsstudio med sterk integritet, med mål om å bli best i verden ved å være best FOR verden. Teamet vårt vil alltid være 50/5o forretningsskole og designskole. og vår portfolio vil alltid være balansert med egne initativer. Vi må «walk the talk», sier Hagen.