IDC/20

INDUSTRIAL DESIGN CONFERENCE
ØYGARDSHAMNA GISKE / 15. OKTOBER 2020

Foredragsholdere

Nina Volstad (konferansier) Designer 
KOLONIAL.NO

For over 15 år siden forlot Nina hjembyen Ålesund for å studere design og entreprenørskap i Trondheim, Barcelona og Silicon Valley. Hun har siden tilbrakt over 10 år i Oslo som designkonsulent i ulike design- og teknologiselskaper. Hun har primært jobbet med prosjekter i UX, digital- og servicedesign og design management, og har jobbet med alt fra innovasjon, strategi og store konsepter til detaljert design for en rekke bransjer og kunder.

De siste årene har hun jobbet som Strategic Design Director på Oslo-kontoret i det internasjonale designselskapet Designit, med ansvar for enheten Professional Education, som hjelper kunder å bygge og utvikle kompetanse relatert til design prosesser og tilgrensende fagfelt.

Nå har Nina nylig byttet arbeidsgiver til Kolonial.no – en svært spennende scale-up innen dagligvarer på nett, som gjør det veldig godt på Østlandet. Her jobber hun i med strategi og design i teamet som tenker ut morgendagens Kolonial.

Uansett om hun jobber med å prøve å løse hverdagsutfordringer for folk flest, skriver bok om friluftsliv med barn eller driver firmaet og SoMe profilen @Friluftsflokken på Instagram sammen med mannen sin Oliver – Nina har alltid med masse energi, nytekning og en ukuelig tro på at designprosess kan løse det aller, aller meste.