IDC/20

INDUSTRIAL DESIGN CONFERENCE
ØYGARDSHAMNA GISKE / 15. OKTOBER 2020

Foredragsholdere

Andreas Holzweiler CEO, 
HOLZWEILER

Holzweiler ble grunnlagt av bror og søster, kreativ sjef Susanne og CEO Andreas, og klesmerket bærer deres etternavn. Holzweiler ble raskt utvidet med Andreas´kone Maria Skappel Holzweiler som head of design.

På sju år har Holzweiler gått fra å lage skjerf (deres «skjerf på rull»-konsept lot kundene kjøpe skjerf på mål) til å bli et av de største og mest populære klesmerkene i Skandinavia. Vår/sommer 2020 blir Holzweilers femte visning på Copenhagen Fashion Week.

Merket fikk internasjonal oppmerksomhet da supermodellen Gigi Hadid brukte en genser signert Holzweiler i 2017. Etter den store blesten som fulgte rundt klesmerket, ble de en del av det eksklusive sortimentet til Net-A-Porter.com. Også varehuset Colette i Paris begynte å føre merket som det første norske noen gang. Holzweilers produkter er tilgjengelig hos 60 forhandlere i Norge og over 120 internasjonale butikker – Libertys og Goodhood i London, Isetan, Takashimaya og Tomorrowland i Japan, Intermix i USA, Soto Store i Berlin og De Bijenkorf i Nederland.