IDC/19

Industrial Design Conference
Øygardshamna Giske // 3. oktober

Foredragsholdere

Andreas Holzweiler CEO, 
HOLZWEILER

Holzweiler ble grunnlagt av bror og søster, kreativ sjef Susanne og CEO Andreas, og klesmerket bærer deres etternavn. Holzweiler ble raskt utvidet med Andreas´kone Maria Skappel Holzweiler som head of design.

På sju år har Holzweiler gått fra å lage skjerf (deres «skjerf på rull»-konsept lot kundene kjøpe skjerf på mål) til å bli et av de største og mest populære klesmerkene i Skandinavia. Vår/sommer 2020 blir Holzweilers femte visning på Copenhagen Fashion Week.

Merket fikk internasjonal oppmerksomhet da supermodellen Gigi Hadid brukte en genser signert Holzweiler i 2017. Etter den store blesten som fulgte rundt klesmerket, ble de en del av det eksklusive sortimentet til Net-A-Porter.com. Også varehuset Colette i Paris begynte å føre merket som det første norske noen gang. Holzweilers produkter er tilgjengelig hos 60 forhandlere i Norge og over 120 internasjonale butikker – Libertys og Goodhood i London, Isetan, Takashimaya og Tomorrowland i Japan, Intermix i USA, Soto Store i Berlin og De Bijenkorf i Nederland.